Janssen Cosmetics


Ensiluokkaista laatua, innovaatiota ja viehätysvoimaaJanssen Cosmetics on saksalainen kosmetologeille suunniteltu ammattisarja, josta löytyy myös laaja valikoima kotihoitotuotteita. Sitä myydään yli 75 eri maassa. Yhdessä kansainvälisten kumppaneiden kanssa on onnistuttu luomaan tunnettu ja vakiintunut brändi. 

JANSSEN COSMETICS edustaa systemaattista kasvojen alueen ihonhoito-ohjelmaa. Tiedettä apuna käyttäen on luotu mahdollisimman toimiva ihonhoitosarja. 15 vuoden ajan Janssen Cosmetics on tutkinut ja kehittänyt todistetuin tuloksin yhteistyössä Dr. Sacher Kosmetik laboratorion kanssa ja tehnyt ainutlaatuisista aktiiviaineyhdisteistä tehokkaita tuotteita.  

  Moninkertaiset, monivaikutteiset ja tehokkaat aktiiviaineet kosmetiikassa ja farmasiassa varmistavat parhaat hoidot erilaisiin ihon ongelmiin ja tarpeisiin.

Dry SkinDRY SKIN hoitolinja on erityisesti suunniteltu kuivuudesta kärsivälle iholle.

Hellävaraiset puhdistus- ja hoitotuotteet tukevat ihon fysiologiaa. Nämä lisäävät ihon kosteudensitomiskykyä ja vahvistavat hydrolipidikalvoa. Säännöllinen DRY SKIN tuotteiden käyttö tekee kuivasta ihosta jälleen tasaisen ja joustavan, sekä vahvistaa sen luonnollista suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan

Sensitive SkinIhon herkkyyteen vaikuttavat mm. stressi, henkinen rasitus, sisäiset jännitystilat, ilman saasteisuus, ihon hoitamattomuus, ravinnon lisäaineet sekä ihotyypille sopimattomat hoitotavat tai -aineet.

SENSITIVE SKIN-hoitolinjan tuotteet on kehitetty aralle, herkästi reagoivalle iholle. Ne suojaavat ihoa haitallisilta fysikaalisilta sekä kemiallisilta vaikutuksilta, rauhoittavat sekä vahvistavat ja parantavat ihon rakennetta.

SENSITIVE SKIN tuotteet eivät sisällä parabeenejä.

Oily SkinIhon epäpuhtaudet komedot, papulat ja pustelit ovat tyypillisiä piirteitä rasvaisessa ihotyypissä. Ihon liiallinen talineritys, ihon pinnan sarveistuminen ja huokosten tukkeutuminen johtavat usein tulehduskierteeseen iholla.

OILY SKIN on rasvaiselle iholle kehitetty hoitolinja, jonka tehtävänä on normalisoida eli vähentää ihon talineritystä ja näin vähentää ihon epäpuhtauksien syntymistä.

Combination SkinSekaihossa on sekä kuivia, että rasvaisia ihoalueita. Kasvojen keskiosassa (T-alue) iho on rasvainen ja huokoset ovat laajentuneet. Kun taas kasvojen sivut ovat useimmiten kuivat.

COMBINATION SKIN- hoitolinjan vaikuttavien aineiden ihoa tasapainottavat ominaisuudet ovat välttämättömiä sekaihon hoidossa. Kuivia ihoalueita täytyy kosteuttaa, kun taas rasvaisia alueita täytyy tasapainottaa. Tuloksena saadaan koko päivän kestävä mattapintainen iho.

Demanding SkinDEMANDING SKIN –linja tarjoaa ikääntyvälle iholle entistäkin enemmän hoitoa. Jokainen yksittäinen tuote taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Kun tuotteita käytetään säännöllisesti ihon ylimmät kerrokset saavat varastoitua kosteutta ja näin ollen epidermiksestä tulee tasaisempi ja kiinteämpi.

DEMANDING SKIN taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja takaa ihon nuorekkaan ja raikkaan ulkonäön.

Kauttamme myös muut Janssen Cosmeticsin tuotteet