Ripsienpidennykset


Ripsienpidennykset


Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tuuheat.

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.

Ripsienpidennysten ensilaittoon menee noin 1.5-2 tuntia, riippuen asiakkaan omien ripsien määrästä. Ripsien huoltoon menee noin 1-1.5 tuntia. Huoltoväli klassisissa on 2-4 viikkoa. Huoltoväliin vaikuttaa moni tekijä, esimerkiksi asiakkaan omien ripsien kasvutahti, ihotyyppi ja kotihoito.

Ripsikuituja on eri pituuksia ja kaarevuuksia, jotta löydämme asiakkaalle juuri hänelle sopivan näköisen lopputuloksen. Valittavanasi on kaksi eri paksuutta ja kahta eri kaarevuutta, pituuksilla 7-16mm.

Pituuksia käytetään vähintään kahta eri pituutta, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen.

HUOM. On mahdollista, että ripsiliimoille saattaa olla herkistymistä, tai jopa allergiaa. Tarvittaessa teemme asiakkaalle liimatestin, jossa liimaamme noin 3-4 lyhyttä kuitua per silmä pari päivää ennen ripsien laittoa, jolloin varmistamme, ettei asiakas ole liimalle/väriaineelle allerginen.

Kotihoito


  • Vältä uimista, saunomista, hikijumppaa ja kasvojen pesua seuraavan 24 tunnin ajan
  • Puhdista varoen silmänympärysiho sekä silmämeikki öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella
  • Vältä silmiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta (=hierontaa tai hankausta)
  • Ripsiväri ei ole tarpeen käyttäessäsi ripsienpidennyksiä
  • Mikäli kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä, valitse joko vesiliukoinen LashMagic -ripsiväri tai Mirabella- mascara, jotka ovat tarkoitettu kuituripsille
  • Älä taivuta ripsiä, äläkä laitata ripsipermanenttia. Ripsissä on luonnollinen taipuvuus. Taivuttaminen heikentää liimaa, jolloin ripsien kesto ei ole niin hyvä
  • Kampaa ripset tarvittaessa ripsikammalla